Sitemize Katkıda Bulunun

Merhaba, Sitemize yazılarıyla katkıda bulunmak isteyenler, bize bilgi@saksafonname.com e-posta adresinden ulaşabilirler. Teşekkür ederiz.

İllüstrasyonlarla Akbank Caz Festivali`nin 25 Yılı

Festival sonbaharı yaklaşırken Türkiye’nin en uzun soluklu festivallerinden Akbank Caz Festivali, bu yıl 25. yaşını kutlayacak.
21 Ekim - 1 Kasım 2015 tarihleri arasında şehri cazın farklı renkleriyle kucaklayacak Akbank Caz Festivali, 25. yılında sanat ve müziği birleştiren farklı bir projeye imza atıyor.

Bant Mag küratörlüğünde aralarında Sadi Güran, Sedat Girgin, Saydan Akşit, Can Çetinkaya, Naz Tansel, Burak Dak, Asuman Tanyaş, Duygu Topçu ve Ethem Onur Bilgiç’in yer aldığı dokuz ünlü illüstrasyon sanatçısının çalışmalarıyla hazırlanan "İllüstrasyonlar ile Akbank Caz Festivali`nin 25 Yılı" projesi, festivalin 25 yıllık tarihine sanatsal bir pencereden retrospektif bir bakış sunuyor. Akbank Caz Festivali’nin çeyrek asırlık geçmişine ışık tutan projede, festivale konuk olmuş efsanevi müzisyen ve grupların illüstrasyonları yer alıyor.

Akbank Sanat’ın sosyal medya hesapları üzerinden 25 Ağustos - 15 Eylül 2015 tarihleri arasında, her gün bir sanatçının illüstrasyonunun yayınlanacağı portre serisi #AkbankCaz25 hashtag’i üzerinden izlenebilecek. Proje kapsamında Akbank Sanat Instagram sayfasını takip edip, beğendikleri illüstrasyonu @akbanksanat, #AkbankCaz25 etiketiyle instagram hesaplarında paylaşanlar, birbirinden değerli illüstrasyon sanatçılarının hazırladığı portrelerin imzalı özel baskılarını kazanma şansı yakalayabilecekler.





Okunma 3488 defa Son Düzenlenme Son Düzenlenme Eylül 22 2015
Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Cavit Külebi

Saksafon tutkusu ilk günkü gibi devam etmektedir.

Yorum Ekle

Gerekli olan (*) işaretli alanlara gerekli bilgileri girdiğinizden emin olun. HTML kod izni yoktur.

İletişim

E-mail:  bilgi@saksafonname.com